Om Paletten

Et veletablert rammeverksted med over 30 års erfaring

Vår dedikasjon til håndverk av høy kvalitet er vår kjernevirksomhet. Vi samarbeider nært med kunstnere, samlere og bedrifter for å sikre at hver innramming oppnår den beste kvaliteten. Hos oss får du personlig veiledning, og hver innramming er skreddersydd etter individuelle mål og ønsker ved bruk av førsteklasses materialer.

I tillegg til vårt innrammingsverksted, kan du utforske vårt galleri og kunstutsalg som presenterer et variert utvalg fra anerkjente kunstnere fra hele landet. Vi tilbyr også et utvalg av gaveartikler fra ulike håndverksdisipliner. Ønsker du å visualisere hvordan kunst kan berike ditt hjem, tilbyr vi også tjenesten Min Palett.

I 1994 grunnla Viviann Strand Nilsen Paletten rammeverksted under slagordet «Vi rammer alt». Siden den gang har vi hatt et godt samarbeid med små og store kunstnere over hele landet. Vår innsats ble premiert i 2004 da vi vant publikumsprisen og fikk høy rangering i NM i innramming. Nå er vi et veletablert rammeverksted og kunstutsalg med godt rennomé i Harstad-regionen. I 2022 tok Rudi Nilsen, som er 2. generasjons rammemaker, over driften. I dag er verkstedet og butikken nærmere sentrum, fortsatt i Storgata, og vi har implementert nye digitale løsninger som Min palett og nettbutikk. 

Paletten vil alltid være tro mot sin kjernevirksomhet: rammeverksted med fokus på førsteklasses materialer og håndverk av ypperste kvalitet. Dette er noe du vil oppleve når du besøker butikken vår, hvor du kan ta og føle på produktene. Gard Etternavn og Rudi Nilsen står alltid klare til å gi deg kvalifiserte råd innen innramming og kunst.

Ta gjerne kontakt med oss for en hyggelig prat om kunst og innramming!